АРХИВ !!! ИНФОЦЕНТЪР ОБЩИНА НЕСЕБЪР


ОБЯВИ, СЪОБЩЕНИЯ И УВЕДОМЛЕНИЯ

О Б Я В А ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ ПО ПРОЕКТ „КРАСИВА БЪЛГАРИЯ” НА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ НА РЕГИСТРИРАНИ В ДБТ БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА

Община Несебър обявява организиране и провеждане на курс за професионално обучение за придобиване на квалификация на регистрирани в ДБТ безработни лица, въз основа на подписано по Проект „Красива България” за 2018 г. споразумение с Министерство на труда и социалната политика.

Курсът за професионално обучение е по специалността: „Вътрешни ВиК мрежи” , код по СППОО 5820501, за придобиване на втора квалификационна степен, като част от професия.

Общият брой на курсистите е 12

Курсът за професионално обучение е с продължителност 300 учебни часа (41 дни).

Максималната цена за професионалното обучение на един безработен е 600 лева.

Всички обучаващи организации с образователни програми, съответстващи на Закона за професионалното образование и обучение, които са регистрирани в НАПОО по установения ред и желаят да участват в провеждането на горепосочения курс, са поканени да представят оферта, съдържаща следните документи:

1. Списък на документите;

2. Декларация за личното състояние на кандидата;

3. Административни сведения;

4. Лицензия от НАПОО (заверено копие);

5. Заверено копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението, представя се и документ, подписан от лицата в обединението, като се посочва представляващият обединението (важи при участник, който е обединение);

6. Техническо предложение;

7. Декларация за липса на свързаност;

8. Списък еднакви услуги през последните три години;

9. Описание на материално-техническата база;

10. Списък на преподавателския състав за специалността, съдържащ име, трудов стаж, образование и доказващи квалификацията документи (оригинал);

11. Учебна програма (заверено копие);

12. Декларация за приемане на договора;

13. План-сметка;

14. Ценово предложение;

15. Подписан договор за обучение (оригинал на проекта за договор), изготвен по образеца на Проект „Красива България” Приложение – Договор за професионално обучение.

Изборът на изпълнител на професионалното обучение ще се осъществи по критерий „най-ниска цена”.

Офертите се приемат до 17.00 ч. на 21.09.2018 г.в сградата на Община Несебър , офис №2, гише № 2.

Всяка оферта следва се представи в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата (с препоръчано писмо с обратна разписка). Върху плика трябва да има надпис: „За участие в обществена поръчка с предмет: Организиране и провеждане на професионално обучение на регистрирани в ДБТ безработни лица по специалност „Вътрешни ВиК мрежи”, с код по СППОО: 5820501, за придобиване на втора квалификационна степен като част от професия, както и адрес на участника за кореспонденция, телефон, по възможност факс и електронен адрес.

Оферти, които са представени след изтичане на крайния срок за подаване или в незапечатан или скъсан плик, няма да се приемат и ще се връщат на подателите.

Допълнителна информация за организиране и провеждане на курса за професионално обучение може да се получи на тел.: 0554 29351 (лице за контакт: Галина Бабева) и на интернет адрес на община Несебър: nessebarinfo.com.




ИЗТЕГЛИ:
-ДОГОВОР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ


- ПЛАН СМЕТКА


Публикувано на 13.09.2018 от Пресцентър Община Несебър
Content Management Powered by CuteNews