АРХИВ !!! ИНФОЦЕНТЪР ОБЩИНА НЕСЕБЪР


ОБЯВИ, СЪОБЩЕНИЯ И УВЕДОМЛЕНИЯ

Проект за именуване на улици в град Обзор

На основание чл.66 и чл.69 от АПК, в срок от 30 дни от публикуване на настоящото обявление на интернет страницата на Община Несебър се извършва обществено обсъждане и се приемат предложения и становища относно: „Именуване на улици в общ.Несебър, гр.Обзор, к.к.“Обзор-Север“. Предложенията могат да бъдат депозирани в Община Несебър в Центъра за административно обслужване на граждани в гр.Несебър, ул.“Еделвайс“ №10, офис 1, гише 1 или на следната електронна поща: gvoinova@nesebar.bg.

МОТИВИ:
През последните години се наблюдава значително застрояване с изграждане на жилищни сгради в общ.Несебър, гр.Обзор, к.к.“Обзор –Север“, в които собствениците и членовете на техните семейства живеят целогодишно. Липсата на административни адреси предизвиква затруднения и невъзможност за гражданите да упражняват основни права и задължения, свързани с необходимост от удостоверяване на постоянен и настоящ адрес.
Във връзка с гореизложеното предлагам Общински съвет – Несебър да вземе следното решение: На основание чл. 21, ал.1, т.18 от ЗМСМА Общински съвет – Несебър именува следните улици в община Несебър, гр.Обзор, к.к.“Обзор-Север“:

1. Улица „Крайбрежна“ от осова точка 22 до осова точка 47;
2. Улица „Зора“ от осова точка 8 до осова точка 35;
3. Улица „Изгрев“ от осова точка 10 до осова точка 23.

НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ
Кмет на Община Несебър



Публикувано на 18.04.2022 от Пресцентър Община Несебър
Content Management Powered by CuteNews