АРХИВ ДИРЕКЦИЯ ТРАНСПОРТ И ПРОПУСКАТЕЛЕН РЕЖИМ - СЪОБЩЕНИЯ
ОБЩИНА НЕСЕБЪР
СЪОБЩЕНИЕ

Община Несебър съобщава, че от 10 април 2023 г. започва приемът на заявления за ползване на паркоместа по уличната мрежа в гр. Несебър и к.к. "Слънчев бряг", зона Запад. Документи могат да се подават в офиса по обслужване на дейностите по организация на паркирането, репатриране и пропускателен режим на ул."Струма“ № 6. Изискват се лична карта, талон на колата и документ за собственост на имот.


Публикувано на 04.04.2023 от Пресцентър Община Несебър

СЪОБЩЕНИЕ


Община Несебър съобщава, че от 15 март започва активацията на магнитните стикери за достъп до Стария Несебър. Гражданите, чиито автомобили вече притежават стикер, трябва да подадат необходимите документи, за да потвърдят право на достъп.

Общинската структура по организацията, репатриране и пропускателен режим започва кампания по прием на документи за издаване на магнитни стикери, осигуряващи достъп до вътрешността на Стария град и паркингите на територията на Несебър. Стикерите, както и миналата година, осигуряват достъп на един единствен автомобил, затова е необходимо собственик, чието превозно средство няма стикер от предходна година, да посети общинския офис на ул. „Струма“ 6 с автомобила си, за да получи съдействие при поставяне на активиращия чип.

Необходими документи: талон на автомобила, документ за собственост и лична карта на кандидатстващия за стикер за достъп.

Бариерите за входа и изхода на града ще започнат работа на 3 април – понеделник.

Публикувано на 14.03.2023 от Пресцентър Община Несебър

СЪОБЩЕНИЕ

Община Несебър съобщава, че от 4 април започва активацията на магнитните стикери за достъп до Стария Несебър. Гражданите, чиито автомобили вече притежават стикер, трябва да подадат необходимите документи, за да потвърдят право на за достъп.

Общинската структура по организацията, репатриране и пропускателен режим започва кампания по прием на документи за издаване на магнитни стикери, осигуряващи достъп до вътрешността на Стария град и паркингите на територията на Несебър. Стикерите, както и миналата година, осигуряват достъп на един единствен автомобил, затова е необходимо собственик, чието превозно средство няма стикер от предходна година, да посети общинския офис на ул. „Струма“ 6 с автомобила си, за да получи съдействие при поставяне активиращия чип.

Необходими документи: талон на автомобила, документ за собственост и лична карта на кандидатстващия за стикер за достъп.


Публикувано на 29.03.2022 от Пресцентър Община Несебър

СЪОБЩЕНИЕ

Община Несебър информира, че от 5 май започва приемът на Заявления за паркомясто в Несебър-нов град.

Документи могат да подават хора с регистрация по постоянен или настоящ адрес, или собственици на имоти в Несебър.

За гражданите - собственици или стопанисващи места за настаняване на туристи, се предвижда издаване на Талони за зона, които да предоставят на своите гости.

Заявления се приемат и за Слънчев бряг-Зона запад, като крайния срок за подаване на документи е 31 май.

Заявленията се подават в офиса на общината на ул. „Струма“6 в Новия Несебър.Публикувано на 28.04.2021 от Пресцентър Община Несебър

СЪОБЩЕНИЕ ПАРКИРАНЕ И ПРОПУСКАТЕЛЕН РЕЖИМ

Община Несебър съобщава, че започва прием на документи за издаване на магнитен стикер за достъп до вътрешността на Несебър - стар град. Новите стикери ще заменят магнитните карти, използвани досега.

Стикерът е индивидуален и ще бъде издаван на точно определен автомобил, затова е необходимо да посетите общинския офис на ул. „Струма“ 6 с превозното средство, за което искате достъп. На място общински служител ще постави стикера в подходяща зона на предното стъкло.

Активиране на достъпа започва от понеделник- 12.04.2021 година.

Във връзка с настъпващите Великденски празници и за да се предотврати претоварването на Стария Несебър с автомобили, на 23.04.2021 г. общината ще монтира пропускателните съоръжения на входовете на града. В празничния период всички паркинги в Несебър остават със свободен достъп.


Публикувано на 07.04.2021 от Пресцентър Община Несебър

«предишна 1 2 3 следваща»

Content Management Powered by CuteNews